DOET U DAT WEL EENS?

DROMEN VAN EEN GROTER HUIS

Laat het niet bij dromen en kijk samen met ons wat de mogelijkheden zijn. Middels deskundig en begrijpbaar advies helpen we uw droom te verwezenlijken.

Alklant
demo-attachment-54-Path-1630
BESTE RELATIE

Wij doen ons best u regelmatig te informeren of hetgeen u bij ons geregeld hebt nog past bij de huidige omstandigheden. In een mensenleven veranderen nu eenmaal dingen en daar hoort soms ook een andere financiële invulling bij. Aarzel niet en stel de vraag. Wij helpen u graag. En u heeft u zelf iets aan te geven, dan verwijzen wij u naar onderstaande buttons.

demo-attachment-44-Group-582
Icon_Schade

SCHADE
AANGEVEN?

Hier kunt u uw schade melden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Icon_Mutatie

Mutatie doorgeven?

Definitieve ingangsdatum verhuizing, geboorte, andere auto of motorvoertuig, verandering van bankrekeningnummer, mailadres wijziging, telefoonnummer wijziging etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Icon_Abbo

Abonnement
AANVRAGEN?

Sinds 2013 bestaat er geen provisie meer in de hypothekenmarkt. Dat betekent dat u ons zelf voortaan mag betalen. Als iets service is dan is die natuurlijk gratis. Maar soms mogen wij ook werk verzetten waar wij een factuur voor vragen. Voor slechts € 50,- per jaar sluit u bij ons een service abonnement af en mag u ons vragen wat en hoe vaak u maar wilt. Tevens ontvangt u korting op het invullen van het aangifteformulier en krijgt u een eindejaarsattentie.