Onafhankelijk advies

Als u een hypotheek afsluit, is dat waarschijnlijk de grootste financiële beslissing in uw leven. Als onafhankelijk en ongebonden adviseur zijn wij uitstekend in staat u te helpen de hypotheek te vinden die het beste bij u past.

Het belang van advies

Voor u is het belang om een weloverwogen en juiste keuze te maken bij deze belangrijke financiële beslissing. Samen met ons brengt u uw financiële en persoonlijke situatie, en woonwensen goed in kaart. En worden uw mogelijkheden besproken. Wij kennen de wet- en regelgeving goed,  kennen het complete aanbod van geldverstrekkers en zetten de voorwaarden voor u op een rijtje. Zo ziet u welke hypotheken goed aansluiten op uw persoonlijke en financiële situatie.

Voor nu en straks

Heeft u een hypotheek afgesloten, dan is het verstandig om deze goed te onderhouden. Er kan tenslotte veel veranderen in dertig jaar. Bijzondere gebeurtenissen in uw leven kunnen invloed hebben op uw hypotheek. Gaat u bijvoorbeeld trouwen, scheiden, verbouwen of raakt u uw baan kwijt? Ook dan is het verstandig om hypotheekadvies te vragen. Wij weten waar u rekening mee moet houden en denken met u mee in onverwachte situaties.

Betaalt u voor advies?

Vroeger ontvingen wij provisie van een aanbieder wanneer wij een van hun producten verkochten. U betaalde 1% afsluitprovisie en de geldverstrekker betaalde ons achteraf dan een bepaald bedrag uit afhankelijk van de hoogte en complexiteit van de hypotheeksom.

Voor nog meer objectiviteit betaalt u tegenwoordig een vaste fee voor het advies en de bemiddeling. U betaalt ons pas bij het passeren van de akte bij de notaris. Onze fee valt uiteen in een adviesfee van € 800,00 en een bemiddelingsfee (het regelen van de hypotheek) van € 1.350,00. Een compleet hypotheekadvies kost dus € 2.150,00.

Bestaande relaties krijgen korting op de adviesfee. Voor aanvullende verzekeringen betaalt u een extra fee. Voor alle bedragen verwijs ik u graag naar ons dienstverleningsdocument.

Bij advisering en bemiddeling op een pakket schadeverzekeringen, het verstrekken van kredieten en het aanbieden van sommige spaarrekeningen is de beloning nog geregeld via de provisieregeling.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op: 0493-670130. We helpen u graag verder of stel uw vraag per e-mail aan ons.