Zijn er kinderen op komst?

Wat als uw privésituatie wijzigt

Als er een baby komt, dan bedenkt u alvast waar de kinderkamer komt en of uw woning ruim genoeg is. Ook de financiële gevolgen van kinderen krijgen is iets om over na te denken. En als uw gezin alleen achterblijft, wilt u natuurlijk dat alles goed geregeld is.

​Kindvriendelijk wonen

Een traphekje is zo geplaatst, maar een extra slaapkamer op zolder vraagt om een grotere verbouwing. Misschien is verbouwen voor u geen optie, omdat u toch liever verhuist naar een groter huis of een kindvriendelijke buurt. Wat uw woonwensen ook zijn, Inde Hypotheekelarij biedt u een passende hypotheekoplossing.

Uw bestedingsruimte

Met de komst van kinderen verandert uw financiële situatie. Om hier snel inzicht te krijgen, is het verstandig uw inkomsten en uitgaven op een rijtje te zetten met ons inkomsten/uitgaven formulier. En wilt u weten of uw huidige hypotheek nog bij u past? Roland Aarts vertelt het u graag.

​Altijd een thuis

Stel, u of uw partner komt te overlijden. Ook dan wilt u uw kinderen en uw partner de veiligheid en geborgenheid van een thuis geven. Daarvoor moet uw gezin wel de hypotheek blijven betalen. Met een overlijdensrisicoverzekering (ORV) heeft u meer financiële zekerheid. Heeft u al een ORV?  Inde Hypotheekelarij bekijkt samen met u of uw huidige polisvoorwaarden nog passen bij uw nieuwe situatie.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op: 0493-670130. We helpen u graag verder of stel uw vraag per e-mail aan ons.