Schadeverzekeringen

Alle verzekeringen onder één dak bij Inde Hypotheekelarij

Voor onze hypotheekklanten gaan wij heel ver en dus kunnen wij hen een volledig pakket verzekeringen aanbieden met een mooie korting. Wij hebben er voor gekozen om alleen onze hypotheekrelaties een dergelijk pakket aan te bieden.

Hoe werkt het?

Deze verzekeringen van opstal tot rechtsbijstand en van een reisverzekering tot een autoverzekering bieden wij aan na een persoonlijk gesprek door Rian Aarts. Zij werkt op een zelfde manier als de hypotheekadviseur door eerst te inventariseren wat u al hebt aan verzekeringen en wat uw wensen zijn. Om vervolgens daar een op maat gesneden offerte bij u aan te bieden. Uiteindelijk bepaalt u zelf welke verzekeringen u afneemt. Wij bieden ons product nooit langer dan 1 jaar aan en na dat jaar wordt het pakket maandelijks verlengd. Kortom: maximale flexibiliteit.

De adviseur wordt pas belangrijk bij schade

Mocht u schade hebben, dan is het voor ons de uitdaging om een snelle en goede afwikkeling te organiseren, waarbij we u zo veel mogelijk ontlasten. Met name daar ligt onze echte toegevoegde waarde. Natuurlijk hoopt u als klant er niet of zo weinig mogelijk mee te maken te krijgen, maar wij zijn graag uw vertrouwen waard.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op: 0493-670130. We helpen u graag verder. Indien gewenst kunt u uw vraag ook per e-mail aan ons stellen.