Over Inde Hypotheekelarij

Welkom bij Inde Hypotheekelarij, het specialistisch hypotheekadviesbureau van Roland Aarts voor Asten en omgeving.

 

Hypotheekadviseur Roland Aarts

Graag begeleiden Rian en Roland Aarts u door de regelgeving heen van de huidige hypotheekmarkt. Ik kan u nu al zeggen dat u aan een huis kopen meer plezier beleeft dan aan de hypotheek te regelen. Maar wel kan ik u beloven dat als wij er in geloven, dat het dan ook echt gaat lukken. Wij staan pal voor onze klanten en halen daarom voor u de beste deal bij onze leveranciers (banken en verzekeraars) vandaan. 

Ga de uitdaging aan en bel ons voor een eerste kennismakings-- en adviesgesprek. Deze nemen wij in zijn geheel voor onze rekening en dat doen wij graag.

Inde Hypotheekelarij is een initiatief van Roland Aarts en Rian Aarts. Beiden al jarenlang werkzaam en actief in de financiële branche als adviseur en als leidinggevende. In 2005 is het kantoor gestart, maar komt eigenlijk voort uit F-e-mail Assurantiën, wat in 2000 door Rian is begonnen. Het kantoor is gevestigd aan de Wolfsberg 68 te Asten. Inde Hypotheekelarij is uw hypotheek adviseur Asten en omgeving.

Duidelijke voorlichting en u tekent bij ons bewust uw offerte

Wij begrijpen wel hoe een hypotheek in elkaar zit. Maar u sluit ’m af. Daarom vinden wij dat het ook voor u helder moet zijn. We zorgen dan ook voor duidelijke voorlichting en offertes. We bieden een gratis eerste gesprek aan en wij wijzen u op bijvoorbeeld de informatiewijzer, waarin u kunt lezen waarop u moet letten bij het afsluiten van een hypotheek. Deze wijzer is opgesteld met het NIBUD en staat bij downloads onder NIBUD: Een betaalbare hypotheek nu en straks. Daar vindt u ook de Gedragscode Hypothecaire Financieringen, waar we ons natuurlijk aan houden.

Eerlijk over vergoedingen 

Geld lenen kost geld. Maar wie en wat betaalt u nu eigenlijk? Inde Hypotheekelarij is daar helder over. In ons eerste kennismakingsgesprek komt dit al ter tafel en u krijgt van ons altijd een dienstverleningsdocument mee waarin onze kosten staan opgenomen.

De rente 

Uw toekomstige maandlasten zijn afhankelijk van de rentevorm en het rentetarief dat u kiest. Inde Hypotheekelarij wil u het voordeligste rentetarief bieden. Daarom kijken we naar de periode tussen uitbrengen van de offerte en het tekenen van de hypotheekakte. Is deze periode kort, dan betaalt u een lagere rente. Daarnaast hebben de leveranciers van Inde Hypotheekelarij vele en verschillende rentevormen. Welke u kiest, is afhankelijk van het risico dat u wilt nemen. Rian en Roland Aarts kunnen u hier alles over vertellen. 

De voorwaarden 

U sluit een hypotheek af onder bepaalde voorwaarden. Bijvoorbeeld of u extra mag terugbetalen of niet. Goede voorwaarden zijn belangrijk en ze verschillen nogal per aanbieder. Vergelijk ze dus altijd goed en bedenk daarbij dat een hypotheek in principe 30 jaar lang loopt. In zo’n lange periode staat uw leven natuurlijk niet vast. U wordt tweeverdiener, éénverdiener, u verhuist; noem maar op. Voor elke fase in uw leven, kunt u bij ons terecht. 

De verzekeringen

Er kan altijd iets onverwachts gebeuren. En vaak kunt u daar zelf niets aan doen. Met een verzekering beperkt u enigszins het ongeluk. Graag vertellen wij u er meer over.

  • AFM 12004425
  • KiFiD 300.001917
  • SEH 12677
  • KvK 17125011
roland-aarts-hyptheken-verzekeringen-rian-aarts
hypotheekadviseur-roland-aarts-22
verzekeringen-asten-rian-aarts-2