Hypotheekadvies Asten

Persoonlijk hypotheekadvies Asten en omgeving

Als u een hypotheek afsluit, is dat waarschijnlijk de grootste financiële beslissing in uw leven. Als onafhankelijk en ongebonden hypotheek adviseur zijn wij uitstekend in staat u te helpen de hypotheek te vinden die het beste bij u past.

Het belang van een goed hypotheekadvies Asten

Wanneer u een hypotheek gaat afsluiten, wilt u graag weten welk bedrag u maximaal kunt lenen. Daarnaast is het vaak verstandig en soms zelfs verplicht om u goed te verzekeren, denk aan een opstalverzekering. En wist u dat u met een korte geldigheidsduur van de offerte een lagere rente kunt krijgen? Wij leggen u graag precies uit hoe het allemaal werkt en geven u een persoonlijk hypotheekadvies.

Voor u is het belang om een weloverwogen en juiste keuze te maken bij deze belangrijke financiële beslissing. Samen met ons brengt u uw financiële en persoonlijke situatie, en woonwensen goed in kaart. Daarnaast worden uw mogelijkheden besproken. Wij kennen de wet- en regelgeving uitstekend, kennen het complete aanbod van geldverstrekkers en zetten de voorwaarden voor u op een rijtje. Zo ziet u welke hypotheken goed aansluiten op uw persoonlijke en financiële situatie. Kies daarom voor inde Hypotheekelarij voor onafhankelijk en ongebonden hypotheekadvies Asten en omgeving.

Hypotheek onderhouden 

Heeft u een hypotheek afgesloten, dan is het verstandig om deze goed te onderhouden door een hypotheek adviseur. Er kan tenslotte veel veranderen in dertig jaar. Bijzondere gebeurtenissen in uw leven kunnen invloed hebben op uw hypotheek. Gaat u bijvoorbeeld trouwen, scheiden, verbouwen of raakt u uw baan kwijt? Ook dan is het verstandig om hypotheekadvies Asten hulp te vragen. Wij weten waar u rekening mee moet houden en denken met u mee in onverwachte situaties. 

Oriënterend gesprek hypotheekadvies Asten

Graag gaan wij met u in gesprek om een passende hypotheek voor u te organiseren. Het proces is eigenlijk heel eenvoudig: u belt ons voor een afspraak of vult het contactformulier in of stuurt een mail. Vervolgens krijgt u van ons een kort inventarisatieformulier, wat u alvorens de afspraak ingevuld per mail aan ons retourneert. De reden hiervoor is dat wij tijdens ons eerste gesprek met u willen communiceren in plaats van met het beeldscherm. Als u bij ons op kantoor bent dan hebben we al veel voorwerk zodoende kunnen verrichten. Tijdens dat eerste gesprek leggen wij uit wie we zijn, wat we doen en wat het in het verdere traject gaat kosten. Het gesprek voor hypotheekadvies is dus geheel vrijblijvend. 

Hypotheekadvies-asten