Deskundig advies

Roland Aarts, de hypotheekadviseur van Inde Hypotheekelarij is naast Erkend Hypotheekadviseur ook nog Erkend Hypothecair Planner.

Wat is een Erkend Hypothecair Planner?

Wanneer u een belangrijke financiële beslissing neemt, dan is het verstandig u te laten begeleiden door een adviseur. In Nederland zijn ruim 25.000 personen die zich financieel adviseur (voorheen erkend hypotheekadviseur) mogen noemen. Slechts 1.100 ervan mogen de beschermde titel Erkend Hypothecair Planner voeren. En Roland Aarts is dus één van hen. Deze titel vereist natuurlijk studie en jaarlijkse bijscholingen zijn verplicht.

Toekomst gericht

De financiering van een woning blijft naast pensioen het belangrijkste onderdeel van uw vermogensopbouw. De beslissingen die u hierover nu neemt hebben over een lange reeks van jaren invloed op uw financiële positie. Samen met u ga ik voor u op zoek naar het optimale evenwicht in alle wensen die u voor nu, maar ook voor de toekomst heeft.

De extra kennis en opgedane ervaringen en vaardigheden komen vooral bij ingewikkelde juridische en fiscale puzzels, zoals wanneer partners al eens te maken hebben gehad met een relatiebreuk, reeds lopende voorzieningen die van invloed zijn, schenkingsconstructies, zelfstandigen, pensioenvraagstukken en hulp bij het inrichten van financiële doelstellingen. 

Bovenwettelijke eisen

Alle financiële adviseurs moeten voldoen aan door de wet gestelde minimum eisen. U moet dan denken aan eisen op het gebied van vakbekwaamheid of de wijze waarop de bedrijfsvoering is ingericht. De Autoriteit Financiële Markten (AFM)  houdt hierop toezicht.

Het advies van de Hypothecair Planner gaat verder dan de hypotheek alleen.

Kies dus voor kwaliteit. Het is immers uw toekomst en dat van uw naasten. 

Meer weten?

Neem dan contact met ons op: 0493-670130. We helpen u graag verder of stel uw vraag per e-mail aan ons.